عالم معنا چیست؟
پرسش
عالم معنا چیست؟ منظور از عالم معنا کجا است؟
پاسخ اجمالی

عالم معنا تعبیر رایجی است که در موارد مختلف بکار می‌رود. یکی از موارد آن عالم متافیزیک و غیر ماده است؛ یعنی عالمی که با حواس ظاهری درک نمی‌شود؛ در این صورت به عالم مثال، عالم عقل، مجردات، ملائکه و حتی گاهی به خداوند نیز عالم معنا گفته می‌شود. گاهی نیز به هر چیزی که حقیقی، راست، اصلی، ذاتی، مطلق، باطنی و روحانی باشد معنا و عالم معنا گفته می‌شود.

برای آگاهی بیشتر، پاسخ‌های 1301 «معنویت در اسلام و مسیحیت» و 1593 «ارتباط دین با معنویت» را مطالعه کنید.