حضور حضرت زهرا(س) در مجلس عزای امام حسین(ع) چگونه است؟!
پرسش
سلام علیکم؛ در برخی از مجالس عزاداری عنوان می‌شود؛ حضرت زهرا(س) در مجلس عزای سالار شهیدان حاضر می‌شود و در مجلس گریه می‌کند. نظر شما در خصوص این مطلب چیست؟
پاسخ اجمالی
مراد از این حضور، حضور فیزیکی نبوده، بلکه از آن‌جا که بزرگوارانی؛ مانند حضرت زهرا(س) و صاحب الزمان(ع)، احاطه وجودی بر انسان‌ها داشته و نسبت به رفتار شیعیان حساس هستند، طبیعتاً عنایت ویژه‌ای نسبت به مراسم عزاداری امام حسین(ع) خواهند داشت. بنابر این منظور حضور روحانی و معنوی آنها در این‌گونه مجالس است.