حکم شرعی خوردن شاه میگو ی خوراکی (لابستر = lobster) چیست؟
پرسش
حکم شرعی خوردن شاه میگو ی خوراکی (لابستر = lobster) چیست؟
پاسخ اجمالی

اگر شاه میگو همان میگوی معمولی باشد که از آن در روایات به اربیان، تعبیر شده است خوردن آن حلال است. [1] اما در بعضی از منابع تعریف دیگری از لابستر ارائه شده است.

معیارهای کلی حرمت و حلیت گوشت آبزیان در پاسخ سؤال 1063 (سایت: 1128)، نمایه: انواع آبزیان و احکام آنها، آمده است، لطفا ملاحظه نمایید.

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص: 593، مسأله اختصاصى (مکارم): مسأله 2255، مجمع المسائل (گلپایگانی)، ج‏3، ص: 64.