خوردن گوشت خام پرندگان و حیوانات حلال گوشت از نظر مراجع محترم چه حکمی دارد؟
پرسش
خوردن گوشت خام پرندگان و حیوانات حلال گوشت از نظر مراجع محترم چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی
گوشتى که خوردنش حلال است، خوردن آن به طور خام، پخته و حتی سوخته در صورتى که موجب ضرر نباشد، جایز است، البته خوردن گوشت خام مکروه است، مگر آنکه بر اثر تابیدن خورشید یا حرارت آتش تغییر کند یا به صورت نمک زده در سایه خشک گردد. [1]

[1].  امام خمینى، سید روح اللّه، تحریر الوسیلة، ج ‌2، ص 162، م 31، مؤسسه مطبوعات دار العلم، قم، چاپ اول، بی‌تا.