اگر زن مطمئن باشد که نماز شوهرش صحیح است، آیا می‌تواند در خانه به او اقتدا کند؟
پرسش
باسلام، آیا در خانواده با شرط اطمینان کافی به قرائت و صحیح بودن نماز شوهر، زن می‌تواند به شوهر خود اقتدا کند؟
پاسخ اجمالی
برای امام جماعت شرط‌هایی وجود دارد که از مهم‌ترین آنها «قرائت صحیح» و «عدالت» است. بنابر این هر کسی که این دو شرط و نیز شرایط دیگری که در جای خودش بدان پرداخته شده را دارا باشد، می‌توان به او اقتدا کرد. بر این اساس، برپایی نماز جماعتی دونفره با حضور زن و شوهر مانعی ندارد.
برای آگاهی بیشتر این پاسخ را مطالعه کنید: شرایط امام جماعت، 7166