کد سایت fa3119 کد بایگانی 2906 نمایه تصور شخص دیگری توسط زن یا مرد در حالت آمیزش جنسی
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|برخی احکام
خلاصه پرسش
آیا زن یا مرد در حالت آمیزش جنسی می تواند شخص دیگری را تصور کند تا شهوتش تحریک شود؟
پرسش
آیا زن یا مرد در حالت آمیزش جنسی می تواند شخص دیگری را تصور کند(فانتزی) تا شهوتش تحریک شود، آن هم در حالتی که در کنار شوهر یا زن خود خوابیده تا آمادگی شهوانی را پدید آورد؟
پاسخ اجمالی

پاسخ های زیر از دفاتر مراجع دریافت شده است:

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی):

احتیاط واجب در ترک آن است.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):

این کار مکروه است از آن اجتناب کنید.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مدظله العالی):

بنا بر احتیاط واجب جایز نیست

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مدظله العالی):

در فرض سؤال گرچه این نحو تفکر و عمل مذموم است لکن گناه نیست. ضمناً یادآوری می شود که این نوع کار ممکن است تدریجاً شخص را لا ابالی و مبتلی به گناه کند. و الله العالم.