اگر عرق جنب از حرام به چیزی سرایت کند آیا باید آنرا شست؟
پرسش
اگر عرق جنب از حرام به چیزی سرایت کند؛ مثلا کف پا عرق کند و عرق درون کفش سرایت کند آیا برای پوشیدن مجدد آن کفش باید آنرا شست؟
پاسخ اجمالی

پاسخ های زیر از دفاتر مراجع دریافت شده است:

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی):

عرق جنب از حرام نجس نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مدظله العالی):

عرق جنب از حرام نجس نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):

عرق جنب از حرام نجس نیست تنها در هنگامی که لباس خیس عرق است نمی توان با آن نماز خواند.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مدظله العالی):

بنظر این جانب عرق جنب از حرام پاک است ولی مادامی که رطوبت آن باقی است به احتیاط واجب نماز خواندن با آن لباس صحیح نیست و بعد از خشکیدن اگر عضو مرطوبی به محلی که عرق آن خشک شده برسد اشکال ندارد و نماز با رطوبت جدید محکوم به صحت است و محل پاک است و احتیاج به شستن ندارد. و الله العالم.