کسی که مبتلا به خود ارضایی است، اگر تمایل به پو شیدن لباس های جنس مخالف دارد باید تغییر جنسیت دهد؟
پرسش
من پسری هستم که استمنا می کنم و گاهی اوقات که کسی خانه نیست سوتین و جوراب شلواری و لباس های خواهرم را می پوشم و آرایش می کنم، بعد عکس هم نگاه می کنم و استمنا هم می کنم می خواستم ببینم که من نیاز به تغییر جنسیت دارم؛ چون قبلا با پسر همسایه جماع کردیم، البته من نمی دانستم که کار بدی است و من 10 یا 12 سال داشتم. البته من روزه می گیرم و نماز هم می خوانم، اما نماز را بعد از توبه آخری که شکست ترک کردم، ولی با شروع ماه رمضان نماز هم می خوانم قبلا همه اینها را ترک کردم، اگر راه حلی دارید بگویید.
پاسخ اجمالی

"استمناء" یعنی این که انسان با خودش کاری کند که از او منی بیرون بیاید، و این کار، از نظر اسلام حرام است و عامل این کار، مرتکب گناه شده است. اما نباید بگذارید که انجام گناه (هر چند که گناه بزرگ باشد)، مانع از ارتباط شما با خداوند مهربان باشد؛ زیرا گناه دام و مکر و هجوم شیطان است که متوجه همه ما انسان ها است و ما باید با این تهاجم، مبارزه کنیم و به هیچ وجه مغلوب نشویم. اما اگر به هر دلیل در یک یا چند مورد مغلوب شدیم، باید سعی کنیم، با ارتباط هر چه بیشتر با خدای خود این شکست خود را جبران و خود را برای حمله و هجوم به دشمن آماده نماییم. به این منظور نماز و روزه و دیگر عبادت های واجب بهترین راه است. پس در هیچ شرایطی نماز و روزه و ارتباط خود با خدا را قطع نکنید تا بیشتر مورد لطف و عنایت پروردگار قرار گیرید و بتوانید با روحیه قوی تری با شیطان مبارزه کنید.

در مورد تغییر جنسیت با چند نفر پزشک متخصص مشورت نمایید.