بنا بر فتوای آیه الله بهجت آیا دریافت پول از ناحیه امام جماعت، اشکالی دارد؟
پرسش
بنا بر فتوای آیه الله بهجت، دریافت پول از ناحیه امام جماعتی که گاهی این پول به 3 یا 4 برابر هزینه ایاب و ذهاب امام جماعت می رسد چه حکمی دارد؟
در صورتی که امام جماعت خودش وسیله نقلیه داشته باشد و یا مسیرش تا مکان اقامه نماز کوتاه باشد چطور؟
پاسخ اجمالی

از دفتر حضرت آیت الله بهجت پاسخ زیر دریافت شده است:

اگر (گرفتن این پول)برای مقدمات نماز باشد؛ مثل حق رفت و آمد اشکالی ندارد چه این که این مقدار کمتر از کرایه راه باشد  چه بیشتر باشد. چه خودش وسیله نقلیه داشته باشد یا نداشته باشد یا مسیر کوتاه باشد فرقی ندارد.[1]

[1] استفتا از دفتر آیت الله بهجت.