کد سایت fa3556 کد بایگانی 2871 نمایه حکم چسب های مخصوص دارای نیکوتین برای ترک سیگار در ایام ماه رمضان
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|کلیات
خلاصه پرسش
می خواستم بدانم که چسب های مخصوصی که دارای نیکوتین است و برای ترک سیگار به بدن می چسبانند را می توان در ایام ماه رمضان استفاده کرد یا خیر؟
پرسش
می خواستم بدانم که چسب های مخصوصی که دارای نیکوتین است و برای ترک سیگار به بدن می چسبانند را می توان در ایام ماه رمضان استفاده کرد یا خیر؟
پاسخ اجمالی

پاسخ های زیر از دفاتر مراجع دریافت شده است:

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی):

اشکال ندارد.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مدظله العالی):

مانعی ندارد.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مدظله العالی):

چسباندن هرگونه چسبی برای روزه اشکالی ندارد، لکن برای وضو و غسل لازم است هر مانعی که از رسیدن آب به بدن یا موضع وضو جلوگیری می کند برطرف شود. و الله العالم