آیا غسل جنابت در حال حیض صحیح است؟
پرسش
اگر کسی جنب باشد و حیض ببیند آیا می تواند در این ایام غسل جنابت نماید تا از جنابت پاک شود؟
پاسخ اجمالی

امام  (ره) و مقام معظم رهبری در پاسخ به این سؤال که آیا غسل جنابت در حال حیض صحیح است، به طورى که مسقط تکلیف زن جنب باشد؟، فرمودند: صحت غسل در فرض مذکور محل اشکال است[1].

بله برخی از مراجع همانند مرحوم گلپایگانی می فرمودند: بلى غسل جنابتش صحیح است و رفع جنابت از او مى‏شود. لازم به تذکر است که اگر از مرجع دیگری تقلید می کنید، با ذکر نام مرجع تقلیدتان مجدداً با ما مکاتبه نمایید.

[1]توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج ‏1، احکام غسل جنابت (استفتاءات از مقام معظم رهبر، ص 229، س 175؛ أجوبة الاستفتاءات (بالفارسیة)، ص 33؛ مجمع المسائل (للگلپایگانی)، ج ‏1، ص 68.