کد سایت fa4391 کد بایگانی 3732 نمایه رسیدن به خواسته با تلاوت قرآن
طبقه بندی موضوعی علوم قرآنی
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
آیا با خواندن صفحه 2040 قرآن ، می توان به حاجت خود رسید؟
پرسش
با سلام واحترام
در خواب مردی (به نظر مرتاض هندی) به من گفت: "اگر می خواهی به خواسته ات برسی باید صفحه 2040 قرآن را 20 مرتبه بخوانی". در این رابطه از چند نفر که در این زمینه اطلاعاتی داشتند سوال کردم همه به من گفتند "باید این صفحه را در قرآن های خطی و قدیمی پیدا کنم و بخوانم". آیا چنین صفحه در قرآن وجود دارد؟ و اگر وجود دارد چطور می شود آن را پیدا کرد؟
پاسخ اجمالی

قرآن کتاب زندگی است. رسیدن به حقایق آن با تلاوت آیات و عمل کردن به همه دستورات آن میسر است. نیز برای رسیدن به خواسته های شرعی خود علاوه بر تلاوت قرآن، می توان از دعاهایی که از اهل بیت (ع) به ما رسیده است استفاده کرد.

قرآن کریم (مترجم) با خط عثمان طه 604 صفحه،و بدون ترجمه آن 302 صفحه دارد و هیچ یک از نسخه های رایج قرآن 2040 صفحه ندارد! مگر اینکه بگوییم چنین قرآنی یک نسخه منحصر به فرد خطی (دست نویس) است که در هر صفحه ان بطور متوسط (3آیه) آمده است که در این صورت دسترسی به آن برای همگان میسر نیست. از طرفی باید توجه داشت که استناد این مطلب به خواب نیز صحیح به نظر نمی رسد.

پاسخ تفصیلی

از آنجا که خواب شرعاً حجّیت ندارد‏ [1] ، استناد به آن، آنهم به مطالبی که در خواب توسط یک مرتاض هندی بیان شده است معقول به نظر نمی رسد. علاوه برا ینکه در هیچ یک از نسخه های رایج قرآن 2040 صفحه ندارد!.زیرا در قرآن های با خط عثمان طه و به روایت حفص از عاصم (با ترجمه 604 صفحه می باشد) چنین صفحه ای وجود ندارد، اما قدر مسلم آن است که قرآن، کتاب سراسر نور و هدایت و کتاب عمل است و می بایست تحت عنوان کتاب زندگی و یک مجموع کامل درس های انسان سازی به آن نگاه کرد. اما کسانی که به دنبال قرائت و تلاوت صرف سوره یا سوره هایی که ثواب بیشتری دارند هستند، از برکات سوره های دیگر محروم می شوند.

بنابر این می بایست همه قرآن تلاوت و به همه دستورات آن عمل شود. ولی در روایات برای هر سوره ای فضیلت و برکت خاصی بیان شده [2] که برای رسیدن به خواسته های خود علاوه بر تلاوت سوره های مذکور، شرایط و ضوابطی نیز وجود دارد که رعایت آنها موجب خواهد شد تا شخص با نیت خالص و توکل به خداوند متعال به آروزهای شرعی خود دست یاید.

لذا برای آگاهی بیشتر در خصوص نحوه استجابت دعا، شرایط و سوره های مورد نظر به نمایه های ذیل مراجعه نمائید:

1. نمایه: شرایط استجابت حتمی دعا، سؤال شماره 197 (سایت: 983) .

2. نمایه: سریع الاجابه ترین دعاها، سؤال شماره 871 (سایت: 1087) .

3. نمایه: ثواب قرائت سوره های قرآن، سؤال شماره 872 (سایت: 1021) .