آیا گوش کردن به آواز خواندن فردی که در میان افرادی است که در حال اجرا کردن شو هستند جایز است؟
پرسش
آیا گوش کردن به آواز خواندن فردی که در میان افرادی است که در حال اجرا کردن شو هستند جایز است؟ (مرجع: آیت الله خامنه ای)
پاسخ اجمالی

گوش دادن به غنا بطور مطلق حرام است، چه در خانه به تنهایى شنیده شود و یا در حضور دیگران و چه در او تأثیر بگذارد یا خیر. [1]

برای آگاهی بیشتر می توانید پاسخ های 3553 (سایت: 3807) ، 3410 (سایت: 3659) و 6183 (سایت: 6362) را مطالعه فرمایید.

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص: 963- 964. (بخش استفتائات از مقام معظم رهبری).