اگر عواطف، احساسات، منش و خلقیات، مخصوص روح است، پس چگونه با (توارث ژنی) که فعل و انفعالی مادی است، برخی از این صفات از والدین به فرزندان منتقل می‌شود؟
پرسش
اگر عواطف، احساسات، منش و خلقیات مخصوص روح است، پس رابطه بین به ارث رسیدن این صفات از والدین به فرزندان(توارث ژنی) و روح چگونه است؟
پاسخ اجمالی
روح هر چند مجرد است ولی مجرد تام نیست، بلکه در مقام فعل وابسته به بدن است و ارتباط دقیق میان روح و بدن وجود دارد؛ از این جهت توارث ژنی و به ارث رسیدن برخی از صفات از طریق والدین به فرزندان، منافات با تجرد روح ندارد.[1]

[1]. برای اطلاع بیشتر: ر. ک: 2250؛ 28610؛ 25150؛ 549.