کد سایت fa76495 کد بایگانی 93581 نمایه نام مادر بزرگ پدری و مادری امام علی(ع)
طبقه بندی موضوعی تاریخ|امام علی ع
اصطلاحات فاطمه بنت اسد
گروه بندی اصطلاحات شخصیت‌ها
خلاصه پرسش
نام مادر بزرگ پدری و مادری امام علی(ع) چه بوده است؟
پرسش
نام مادر بزرگ پدری و مادری حضرت علی(ع) چه بوده است؟
پاسخ اجمالی
1. نام مادربزرگ پدری ابوطالب حضرت علی(ع) و یا همان مادر حضرت ابوطالب، «فاطمه بنت عمرو بن عائذ بن عمران بن مخزوم‏» است.[1]
2. نام مادربزرگ مادری حضرتشان و یا همان مادر فاطمه بنت أسد‏، «حبّى(حیی) بنت هرم بن رواحة» است.[2]

[1]. ابن عبدالبر، یوسف بن عبدالله‏، الاستیعاب، ج ‏1، ص 343، بیروت، دار الجیل، چاپ اول، 1412ق؛ ابن اثیر جزری، علی بن محمد، اسد الغابة فی معرفة الصحابة، ج ‏1، ص 39، بیروت، دار الفکر، 1409ق.
[2]. بلاذری، احمد بن یحیی، انساب الاشراف، ج ‏4، ص 314، بیروت، دار الفکر، چاپ اول، 1417ق.