آیا در روز های آخر عادت می توان نزدیکی کرد؟
پرسش
من شش ماه است که ازدواج کردم، زمانی که در حالت عادت ماهیانه از طرف همسرم تحریک می شوم چاره ای جز خود ارضایی ندارم! سوال من این است که در چنین شرایطی در صورت بروز نیاز به نزدیکی از طرف هر یک چه باید کرد؟ آیا در روز های آخر عادت می توان نزدیکی کرد؟
پاسخ اجمالی

کابر محترم؛

در ایام عادت ماهانه نزدیکی و دخول در فرج زن حرام است، حتی در روزهایى هم که حیض زن قطعى نیست، ولى شرعاً باید براى خود حیض قرار دهد، حرام است‏. اما سایر استمتاعات و لذت ها اشکال ندارد، و یکی از استمتاعات حلال و جایز زن و شوهر از یکدیگر ملاعبه است. این کار نه تنها اشکال ندارد و خود ارضائی محسوب نمی شود، بلکه در آداب زناشوئی به آن سفارش شده است، ولی اگر از هریک از آنان منی خارج شود جنب شده و باید احکام جنابت را رعایت نماید. [1]

بنابراین، اگر در چنین ایامی زن و شوهر در خود نیاز جنسی احساس کنند می توانند با نوازش و ملاعبه یکدیگر را به حد ارگاسم برسانند و از این طریق نیاز جنسی یکدیگر را بر طرف کنند.

برای آگاهی در این باره نمایه های زیر را مطالعه کنید.

حرمت (جماع) نزدیکی با زن در حال حیض 6053 (سایت: 6224) .

ملاعبه با همسر 6232 (سایت: 6399) .

استمنا با دست همسر 6737 (سایت: 6800) .