با توجه به اینکه خدا سمت و سو ندارد، آیا می‌توان گفت سنگی که از آسمان سقوط کرده، از سمت خدا آمده است؟!
پرسش
چرا نمی‌توانیم بگوییم سنگی که از آسمان سقوط کرده، از سمت خدا آمده است؟
پاسخ اجمالی
اگر منظور از این جمله - سنگ از سمت خدا آمده - این باشد که خداوند مانند موجودات دیگر دارای مکان خاص است و آن مکان خاص نیز سمت بالا و آسمان است، این جمله صحیح نیست؛ زیرا خداوند برتر از مکان و زمان بوده؛ چرا که خالق مکان و زمان است؛ لذا محدود به مکان و زمان خاص نیست. اما اگر منظور این باشد که هر اتفاقی به فرمان خداوند صورت می‌گیرد و هر قطره بارانی که از آسمان می‌بارد، و در حقیقت هر موجودی، ماهیتی آن سویی - از جانب خدا بودن - دارد، این جمله درست است؛ زیرا که هیچ ذره‌ای در این جهان جابجا نمی‌شود مگر به فرمان خدا.