برای پیشرفت در معرفت الاهی و کسب توجهات امام زمان (عج) چه راهی را باید بپیمایم؟
پرسش
از 15 سال پیش به مکتب اهل بیت مشرف شدم برای تزکیه نفس و افزایش هدایت چه اعمالی را برای من توصیه می کنید؟ برای پیشرفت در معرفت الهی و کسب توجهات امام زمان عجل الله فرجه چه راهی را باید بپیمایم اگر جواب مفصلی بدهید ممنون می شوم (از جواب های که به سوالهای رسیده می دهید بسیار بهره می بریم ) خداوند توفیق شما را مستدام بدارد.
پاسخ اجمالی

ضمن آرزوی موفقیت برای شما و با اظهار خوشحالی از تشرفتان به مذهب شیعه دوازده امامی، برای آگاهی شما از مطالبی که در خواست کرده اید برخی از سؤالاتی که در همین سایت به آن جواب داده شده است برای شما ارسال می شود.

سؤالات مربوط:

سؤال 1029 (سایت: 1084) (امکان ارتباط با امام زمان).

سؤال 7157 (سایت: 7255) (عشق به خدا).

سؤال 3472 (سایت: 3695) (راه های تقویت حس خداجویی).

سؤال 110 (سایت: 2208) (بنده و بندگی خدا).

سؤال 106 (سایت: 1025) ( راه محبوب خدا شدن).