لطفاً در مورد دین بهایی توضیح کامل دهید، رفت و آمد مسلمانان با آنان به اقتضای شغل و غیر شغل چیست؟
پرسش
لطفاً در مورد دین بهایی توضیح کامل دهید، رفت و آمد مسلمانان با آنان به اقتضای شغل و غیر شغل چیست؟
پاسخ اجمالی

پاسخ های دریافتی از دفاتر مراجع عظام در خصوص سؤال مذکور به این شرح است:

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

از هرگونه معاشرت با این فرقه ضاله و مضله باید اجتناب نمود.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

شکی نیست که آنها افراد منحرفی هستند، و اساس مذهب ساختگی آنها از سوی دولت های استعماری انگلستان و آمریکاست، و جزء کفّار حربی هستند و هیچ گونه همکاری با آنها جایز نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

بهایی کافر و نجس است و هر گونه ارتباط و رفت و آمد و خرید و فروش با ایشان و هر نوع کاری که موجب تقویت این فرقه ضاله مضلّه باشد حرام است و غذای آنان نجس و خوردن آن حرام است.

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

اگر شخص بهایی قبلاً مسلمان بوده است، حکم مرتد را دارد و اگر قبلاً مسلمان نبوده است، حکم کافر غیر کتابی را دارد؛ و درهر حال رفت و آمد با او در صورتی که مفسده ای نداشته باشد، اشکالی ندارد.

برای آگاهی بیشتر به نمایه های زیر مراجعه فرمایید:

1. نمایه: بهاییت، سؤال شماره 181 (سایت: 1482).

2. نمایه: تاریخ و خاستگاه فکرى بهائیت، سؤال شماره 182 (سایت: 1483).