زمانی که یک زن دوره (عادت) پریود خود را می گذارند آیا می تواند کلمه لا اله الا الله را ذکر کند؟ جزاکم الله خیرا.
پرسش
زمانی که یک زن دوره (عادت) پریود خود را می گذارند آیا می تواند کلمه لا اله الا الله را ذکر کند؟ جزاکم الله خیرا.
پاسخ اجمالی

گفتن ذکر توحید و دیگر ذکر ها در ایام حیض اشکال ندارد حتی در ایام حیض مستحب است زن حائض در وقت نماز، خود را از خون پاک نماید و پنبه و دستمال را عوض کند و وضو بگیرد و اگر نمى‏تواند وضو بگیرد تیمم نماید و در جاى نماز رو به قبله بنشیند و مشغول ذکر و دعا و صلوات شود.[1]

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 269.