آیا پسر من می تواند در آینده با دختر آن خانمی که با او زنا کرده ام ازدواج کند؟
پرسش
در سن 30 سالگی در حالیکه متآهل بوده ام با زن شوهرداری زنا کردم که با توبه نصوح امید دارم خدا مرا ببخشد. از آنجا که با هم نسبت دوری داریم آیا پسر من میتواند در آینده با دختر آن خانم ازدواج کند؟
پاسخ اجمالی

‏ اگر با زنى غیر از عمه و خاله خود زنا کند، احتیاط واجب آن است که با دختر او ازدواج نکند [1] ولی اگر با زنی زنا کند، ازدواج پسر این مرد با دختر آن زن، بدون اشکال است، بله اگر از این رابطه نامشروع مثلاً دختری به دنیا آید، این دختر نمی تواند با این مرد ازدواج کند. [2]

نمایه مرتبط:

سؤال 7159 (سایت: 7508) (اجرای حد و توبه در زنای محصنه).

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص 467

[2] مومن قمی،محمد،مبانی تحریر الوسیلة،ج2، ص 196.   "فلو زنا فانخلق من مائه ولد على الجزم لم ینسب الیه شرعا، و هل یحرم على الزانی و الزانیة؟ الوجه انه یحرم، لأنه مخلوق من مائه".