آیا امام حسین(ع) فرزندی به نام عُمَر داشت که در روز عاشورا به شهادت رسیده باشد؟
پرسش
لطفاً زندگی‌نامه عمر بن حسین بن علی(ع) را که روز عاشورا در رکاب امام حسین(ع) به شهادت رسید، بیان نمایید.
پاسخ اجمالی

برخی از منابع که به بیان اسامی شهدای کربلا  می‌پردازند، از شهیدی به نام «عمر بن حسین بن علی» یاد کرده‌اند که روز عاشورا در رکاب پدرش امام حسین(ع) به شهادت رسید.[1]

اطلاعات بیشتری از زندگی این شهید در دست نیست و در زیارت‌نامه‌ی شهدا و نیز برخی منابع - مانند تاج الموالید - که به ذکر فرزندان ائمه(ع) می‌پردازد، هم نامی از وی نیامده است.

[1]. ابن شهر آشوب مازندرانی، مناقب آل أبی طالب(ع)، ج 4، ص 113، قم، علامه، چاپ اول، 1379ق.