تجسم اعمال نامشروع در ذهن چه حکمی دارد؟
پرسش
اگر دختری در یک نگاه به پسری علاقه مند شود و در فکر خود با او اعمال نامشروع را تجسم کند هر چند با او ازدواج هم نکند چه حکمی دارد
پاسخ اجمالی

فکر گناه و عمل نا مشروع گر چه ذهن و فکر و روح انسان را آلوده می کند و مانع بسیاری از توفیقات می شود، اما تا زمانی که به عمل حرام منجر نشود گناهی ندارد، ولی اگر منجر به جنابت شود یکی از انواع استمنا بوده و حرام است.[1]

[1] نراقی، احمد بن محمد مهدی، مستند الشیعة فی أحکام الشریعة، ج ‏11، ص 363، آل البیت، قم، چاپ اول، 1415ق.