آیا می‌توان در پاسخ به سؤال نکیر و منکر که در مورد پروردگار انسان از او می‌پرسند، آیاتی از قرآن را تلاوت کرد؟ کدام آیات بهتر است؟
پرسش
در جواب سؤال نکیر و منکر که می‌گویند پروردگارت کیست(مَن ربک)؟ بهتر است کدام آیات قرآن خوانده شود؟
پاسخ اجمالی

با جست‌وجویی که در روایات داشتیم، چنین توصیه‌ای را نیافتیم که بهتر است در پاسخ به این فرشتگان، آیاتی از قرآن تلاوت شود؛ اما آنچه از روایات برمی‌آید این است که انسان بتواند اعتقاد خود به خدای یگانه و دیگر اعتقادات زیربنایی را با خلاصه‌ترین صورت ممکن بازگو کند، برای او کفایت می‌کند.

با این وجود اگر چنین امکانی وجود داشته باشد، بسیار زیبا خواهد بود که در آن حالت، آیات مرتبط با یگانگی خداوند تلاوت شود، آیاتی مانند سوره توحید، آیة الکرسی، و آیات آخر سوره حشر که در توصیف اسمای حسنای الهی است.