کد سایت fa3659 کد بایگانی 3410 نمایه سرودن و فروش ترانه (موسیقی) با مضامین مختلف
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|کلیات
خلاصه پرسش
حکم سرودن و فروش ترانه با مضامین اخلاقی اجتماعی سیاسی عاشقانه و... چیست ؟
پرسش
سرودن و فروش ترانه با مضامین اخلاقی اجتماعی سیاسی عاشقانه و... چه حکمی دارد؟ (ضمنا مرجع تقلید من آیت الله بهجت هستند).
پاسخ اجمالی

سؤال مذکور را عیناً از دفتر حضرت آیت الله العظمی بهجت ره ( در زمان حیات ایشان) استفتاء نمودیم که پاسخ آن چنین است: «سرودن و فروش ترانه با مضامین مذکور جایز نیست».

همچنین دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) در پاسخ به سؤال مذکور چنین فرموده اند: «بطور کلى هرگونه خوانندگى و نوازندگى مطرب لهوى که متناسب با مجالس عیش و نوش و خوش‌گذرانى باشد، حرام است و فروش آن نیز جایز نیست».

برای آگاهی بیشتر مراجعه شود به:

1. نمایه: حرمت موسیقی و دلایل آن، سؤال شماره 932 (سایت: 1004).

2. نمایه: شنیدن موسیقی، سؤال شماره 1595 (سایت: 1590).

3. نمایه: فطرت و حرمت موسیقی، سؤال شماره  1078 (سایت: 1256).

4. نمایه: دلایل حرمت و حلیت موسیقی، سؤال شماره 388 (سایت: 401).