مرقد مطهر ائمه طاهرین (ع)در کدام شهر ها قرار دارد؟
پرسش
آیا می توانید شهرها و کشورهایی که درآن امامان اهل البیت (ع) به خاک سپارده شده اند را نام ببرید؟
پاسخ اجمالی

مرقد مطهر اهل البیت (ع) در شهرها و کشورهای زیر قرار دارد:

1- مرقد مطهر امام علی(ع)،در شهر نجف اشرف در کشور عراق.

2- مرقد مطهر امام حسن(ع)، در شهر مدینه (قبرستان بقیع) در کشور عربستان سعودی.

3- مرقد مطهر امام حسین(ع)، در شهر کربلا در کشور عراق.

4- مرقد مطهر امام زین العابدین(ع)، در شهر مدینه (قبرستان بقیع) در کشور عربستان سعودی.

5- مرقد مطهر امام محمد باقر(ع)، در شهر مدینه (قبرستان بقیع) در کشور عربستان سعودی.

6- مرقد مطهر امام جعفرصادق(ع)، در شهر مدینه (قبرستان بقیع) در کشور عربستان سعودی.

7- مرقد مطهر امام موسی کاظم (ع)، در شهر کاظمین در کشور عراق.

8- مرقد مطهر امام علی بن موسی الرضا(ع)، در شهر مشهد در کشور ایران.

9- مرقد مطهر امام محمد تقی(ع)، در شهر کاظمین در کشور عراق.

10- مرقد مطهر امام علی نقی(ع)، در شهر سامرا در کشور عراق.

11- مرقد مطهر امام حسن عسکری(ع)، در شهر سامرا در کشور عراق.

12- امام مهدی (عج)، هم اکنون زنده و از نظرها غائب هستند.