منظور از مجالس لهو و خوش گذرانی چگونه مجلسی است؟
پرسش
در باب غنا منظور از مجالس لهو و خوش گذرانی چگونه مجلسی است؟ آیا مکان هایی مانند کنسرت هایی که در کشورهای غربی اجرا می شود، مصداق این نوع مجالس هستند؟ آیا گوش کردن به موسیقی با صدای زن حرام است؟
پاسخ اجمالی

1. منظور   از مجالس لهو و خوش گذرانی ، مجالسی است که در آن موسیقی های مبتذل با اشعار باطل و بی محتوا خوانده می شود، آهنگ های مهیج و شهوت انگیز که معمولاً با رقص است نواخته می شود. در این گونه مجالس انسان از یاد خدا غافل شده و همین غفلت زمینه دوری انسان از خدا و اخلاق شده و ورود به فساد و فحشا، افتادن در گناه و معصیت و انحرافات جنسی و اخلاقی را به دنبال دارد.

2. در عدم جواز گوش دادن به موسیقى لهوى، مطرب و مناسب با مجالس لهو و باطل، فرقى بین زبان ها و کشورهاى غربی و غیر غربی وجود ندارد.

برای اطلاع بیشتر می توانید موضوعات زیر را مطالعه نمایید:

1. گوش کردن به موسیقی با صدای زن، 2832 (سایت: 3064) .

2. دلایل حرمت موسیقی، 932 (سایت: 1004) .

3. دلایل حرمت و حلیت موسیقی، 388 (سایت: 401) .

4. راه شناسایی موسیقی حلال از حرام، 499 (سایت: 540) .