آیا دعایی وجود دارد که با خواندن و یا نصب آن بر سر منزل، تنها افراد مورد علاقه انسان - به عنوان نمونه، تنها محبان اهل‌بیت(ع) - به آن خانه رفت و آمد کنند؟
پرسش
آیا دعای وجود دارد که اگر آن‌را بر سر خانه یا ملکی نصب کنند، به غیر از محب و دوست‌دار اهل خانه، به آن خانه وارد نشوند؟
پاسخ اجمالی

برای تمام اموری که خلاف شرع نیستند، از جمله رفت و آمد افراد مورد علاقه به منزل، می‌توان دست به دعا برداشت و این دعا می‌تواند از سوی خود فرد انشاء شود و به هر زبانی باشد؛ اما لزوماً برای هر موضوعی دعای مأثور وجود ندارد، و در همین راستا، برای دعوت مورد فرد علاقه، دعای خاصی نیافتیم و اگر ذکرهایی برگرفته از تجربه و مکاشفه نیز وجود داشته باشد، این پایگاه متصدی پاسخ و بررسی آنها نیست.

با این وجود، باید توجه داشت که رفت و آمد افراد به خانه انسان، به طور معمول، پیامد دوستی و ارتباطی است که با آنها داریم. پس مهم‌تر از دعاکردن آن است که انسان در انتخاب دوستان و هم‌نشینان خود دقت بیشتری داشته باشد تا به دنبال آن، بیشترین رفت و آمد نیز به افراد شایسته و گزینش‌شده اختصاص یابد.