کد سایت fa7171 کد بایگانی 6910 نمایه برخی از شرح های منظومه سبزواری و اشارات و تنبیهات
طبقه بندی موضوعی منبع شناسی|منبع شناسی
خلاصه پرسش
آیا شرح خاصّی را برای خواندن منظومه سبزواری و اشارات و تنبیهات توصیه می کنید؟
پرسش
برای خواندن منظومه سبزواری، آیا شرح خاصّی مورد نظرتان هست که به متعلّمین توصیه کنید تا با آن جلو روند؟ برای اشارات و تنبیهات چطور؟
پاسخ اجمالی

یکی از بهترین شرح هایی که بر منظومه ملاهادی سبزواری به نگارش درآمده است، اثر ماندگار استاد شهید مطهری است که با عنوان "شرح منظومه" در 2 جلد به چاپ رسیده است و برای مطالعه پیشنهاد می شود.

همچنین کتاب "درس های شرح منظومه حکیم سبزواری" در 2 جلد مفصل، اثر آیت الله سید رضی شیرازی که در سال 1383 توسط انتشارات حکمت به چاپ رسیده است.

در زمینه شرح اشارات و تنبیهات نیز کتاب "ترجمه و شرح اشارات و تنبیهات ابن سینا" تألیف حسن ملکشاهی در 3 جلد، یکی از شرح های جامعی است که به زبانی ساده و متقن مباحث دقیق اشارات را ترجمه و شرح داده است.