کد سایت fa7223 کد بایگانی 7115 نمایه استفاده از دعا با تغییر ضمیر
طبقه بندی موضوعی Theoretical|دعا
اصطلاحات دعا ، دعوت
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
آیا استفاده از دعا با تغییر ضمیر مذکر به مؤنث و یا بالعکس جایز است؟
پرسش
با سلام و عرض تحیت و آرزوی توفیق روز افزون، احتراماً در خصوص دعای نقل شده از حضرت آیت الله العظمی بهجت قدس سره که در این آدرس است:
(http://dr-hadavi.ir/SokhanRoz.ASPX?More=125)
آیا می توانیم از این دعا برای شفای فرزندان ذکور (با تغییر ضمایر مؤنث به شکل زیر) استفاده نمائیم؟
« اللَّهُمَّ اشْفِهِ بِشِفَائِکَ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِکَ وَ عَافِهِ بِعَافیَتِک» را سه بار تکرار می کنید و سپس می گویید: «بالامام الکاظم (علیه السلام) فإِنِّهُ عَبدُکَ وَ ابْن ُعَبْدِکَ»
پاسخ اجمالی

همانگونه که مرقوم فرموده اید،سؤال مذکور به رؤیت حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) رسید و ایشان در پاسخ فرمودند:

استفاده از این دعا و دعاهای مشابه آن، با تغییر ضمیر به تناسب مورد بلامانع است.

برای آگاهی بیشتر به نمایه های زیر مراجعه شود:

1. نمایه: شرایط استجابت حتمى دعا، سؤال شماره 197 (سایت: 983) .

2. نمایه: شرایط و راههای استجابت دعا، سؤال شماره 2145 (سایت: 2269) .

3. نمایه: دعای مخصوص برای شفای بیمار، سؤال شماره 5090 (سایت: 5744) .

4. نمایه: سریع الاجابه ترین دعاها، سؤال شماره 871 (سایت: 1087) .