حضرات معصومین(ع) چه تاکیدات و سفارشاتی در مورد زیارت امام حسین (ع) دارند؟
پرسش
سلام علیکم.از آقای هادوی میخواستم بپرسم در خصوص زیارت امام حسین و تاکیدات و سفارشاتی که از معصومین علیهم السلام و از بزرگان دینی ما رسیده چیزی دارید تا ما استفاده کنیم.
هفته دیگر می خواهم بروم کربلا...اگر ممکن است پاسخ بنده را زود بفرمایید.
باتشکر
پاسخ اجمالی

از آنجا که امام حسین (ع) همه چیز خود را در راه حیات و زنده نگه داشتن دین خدا فدا کرده است، زنده نگه داشتن نام و یاد آن حضرت، زنده نگه داشتن اسلام و قرآن است . یکی از راه های زنده نگه داشتن نام و یاد امام حسین (ع) و آشنایی بیشتر با آن حضرت زیارت قبر مطهر ایشان است که از نظر اسلام اهمیت بسیاری دارد و کسانی که خالصانه به زیارت قبر مطهر آن حضرت مشرف شوند مورد عنایات ویژه الهی خواهند بود . برای آگاهی از ارزش والای زیارت امام حسین (ع) و آداب آن به آدرس های زیر مراجعه فرمائید:

1. زیارت امام حسین علیه السلام

2. زیارت امام حسین ( ع ) در روایات

3. ثواب زیارت امام حسین علیه السلام

4. آداب زیارت امام حسین(ع)

5. فضیلت زیارت امام حسین (ع) در کلام گهربار امام صادق (ع)

6. آثار و برکات زیارت سید الشهداء علیه السلام