آیا مرد و زن در مسایل روابط محرم و نامحرم با هم فرق دارند؟
پرسش
آیا مرد و زن در مسایل روابط محرم و نامحرم با هم فرق دارند؟
پاسخ اجمالی

مرد و زن از نظر روابط محرم و نامحرمی با هم تفاوتی ندارند به این معنا که اگر مردی به زنی نامحرم باشد، آن زن نیز به این مرد نامحرم است. اما اگر منظور این است که مصادیق و مواردی که زن باید رعایت کند با مواردی که مرد باید رعایت کند قطعاً چنین فرقی وجود دارد. در ارتباط بین زن و مرد نامحرم محدوده حجاب مردها با زن ها متفاوت است. به عنوان مثال مواردی که مرد می تواند به بدن زن نگاه کند با مواردی که زن می تواند به بدن مرد نگاه کند مختلف است.

اگر سؤالی درباره مصادیق این روابط داشته باشید می توانید با این سایت مکاتبه کنید.

نمایه های مربوط:

سؤال 1044 (سایت: 1110) (اسلام و ارتباط سالم بین دختر و پسر).

سؤال 6669 (سایت: 6745) (ارتباط دختر و پسر).