آیا شناخت خدا و یا به عبارتی، پی‌‌بردن به جوهر و ذات، امکان پذیر است یا نه؟ اگر قائل به یگانگی صفات با ذات باشیم چه طور؟
پرسش
سلام. شناخت خدا، یا به عبارتی پی‌بردن به جوهر و ذات، امکان پذیر است یا نه؟ اگر قائل به یگانگی صفات با ذات باشیم چه طور؟
پاسخ اجمالی
آنچه که اندیشمندان دینی در باب شناخت خداوند بیان می‌کنند این است: که شناخت کنه ذات خداوند و احاطه کامل علمی به تمام ابعادی وجودی خداوند امکان ندارد؛ اما شناخت ذات از طریق شناخت وجهی از وجوه ذات که در قالب شناخت اسماء و صفات خداوند خواهد بود، ممکن است.
برای اطلاع بیشتر در مورد شناخت خداوند رجوع شود به پاسخ 479(شناخت خدا).