برای این که یار امام عصر (عج) شویم چه باید کرد راه خودسازی از کجا آغاز می شود؟
پرسش
برای این که یار امام عصر (عج) شویم چه باید کرد راه خودسازی از کجا آغاز می شود؟
پاسخ اجمالی

برای این کار باید دید که امام زمان (عج) که خود یکی از امامان و پیشوایان دینی ما است چه اعمالی انجام می دهد و زمانی که ظهور کند چه برنامه هایی را اجرا می کند. همان گونه که می دانید در دین اسلام بهترین چیز برای رشد و تعالی و رسیدن به خدا، ایمان و عمل صالح است، لذا برای این که بتوانیم یار و یاور امام زمان (عج) شویم همان اجرای دستورات دینی یعنی انجام واجبات و ترک محرمات بهترین کار و آغاز راه ، خود سازی و تهذیب نفس است.

نمایه های مرتبط:

مراحل آغازین خود سازی و تزکیه نفس، 387 (سایت:400) .

ارتباط با امام زمان (عج)، 1029 (سایت: 1084) .