راه تفاهم زن و شوهر چیست؟
پرسش
به دلایل عدم درایت و تدبیر و کردارهای ناشایستم، همسرم بد جوری دلخور است و هر جه به او می‌گویم توبه کرده ام و حتی علایم توبه را هم در من می‌بیند. اذعان دارد که مهر و عشق من از دلش بیرون رفته ودوتا بجه ای هم که داریم زندگی را بر من و اون دوتا جهنم کرده و حقیر واسه رضای خدا تحمل می‌کنم ولی دیگر طاقت ندارم . کمکم کنید . در ضمن توی محل کارش فکر کنم بد جوری مخش را شستشو می‌دهند. و یک جواریی ما را دعا خون کردند چون تا می‌آییم با هم خوب باشیم همه چیز قاطی می‌شود .بفرمایید من چکار کنم.تارک الصلواه شده و بی حجاب و همش با هم مرافه داریم.
پاسخ اجمالی
بزرگترین سرمایه یک زندگی مشترک صداقت و یکرنگی زن و شوهر است. از طرف دیگر بدترین آفت و بزرگترین عامل اختلاف بین زن و شوهر بی اعتمادی و دروغ گویی آنان به یکدیگر است. از آنچه در سؤال خود بیان کرده اید برداشت می‌شود که به هر دلیل بین شما و همسرتان اعتماد لازم وجود ندارد. بنا بر این باید قبل از هر کاری دیوار بی اعتمادی را خراب کرد. برای این کار باید بررسی کنید که منشأ این بی اعتمادی در کجاست و از همانجا این مشکل را حل کنید.
اگر به یکدیگر اعتماد کامل داشته باشید،حرف و سخن و جادو جنبل های دیگران در روابط و صمیمیت شما تأثیری نخواهد داشت.
پاسخ تفصیلی
بزرگ‌ترین سرمایه یک زندگی مشترک صداقت و یک‌رنگی زن و شوهر است. اگر در خانواده صداقت حکم‌فرما باشد زمینه هر گونه سوء تفاهم از بین خواهد رفت و بزرگ‌ترین مشکلات قابل تحمل خواهد شد، اما اگر زن و شوهری به دنبال فریب یکدیگر بوده و به هم دروغ بگویند کم کم بی اعتمادی در زندگی آنان حاکم شده و حرف‌های راست یکدیگر را نیز نمی‌پذیرند و این آغاز سوء تفاهم‌ها، اختلافات، درگیری‌ها و ... است. از آنچه در سؤال خود بیان کرده‌اید برداشت می‌شود که به هر دلیل بین شما و همسرتان اعتماد لازم وجود ندارد و به همین دلیل به حرف ها و قول و قرار های یکدیگر اهمیت نمی‌دهید. بنا بر این باید قبل از هر کاری دیوار بی اعتمادی را خراب کرد. برای این کار باید بررسی کنید که منشأ این بی اعتمادی در کجاست و از همانجا این مشکل را حل کنید. بنا براین اگر ریشه این بی اعتمادی در رفتار های خود شماست بی جهت دیگران را متهم نسازید زیرا با این کار دردی درمان نخواهد شد به جز این که علت اصلی اختلاف را بپوشانید. و اگر علت این بی اعتمادی در دخالت های دیگران است، بی جهت خود را سرزنش نکنید. به هر حال باید هر چه زودتر قبل از این که فرصت از دست برود، ابتدا ریشه بی‌اعتمادی را پیدا کرده و با درمان آن زندگی خود را نجات دهید. خلاصه اینکه تا اعتماد و خوش بینی را در بین خودتان حاکم نسازید مشکل تان حل نخواهد شد. اگر به یکدیگر اعتماد کامل داشته باشید، حرف و سخن و جادو جنبل های دیگران در روابط و صمیمیت شما تأثیری نخواهد داشت.