حکم آرایش زن با موهای مصنوعی و کلاه گیس چیست؟
پرسش
آیا در قرآن آمده است نباید زنان برای آرایش، موهای مصنوعی بر سرشان اضافه کنند؟ اگر جواب مثبت باشد توضیح فرماید و در هر صورت جواب دهید.
پاسخ اجمالی

همان گونه که می دانید در قرآن راجع به مسائل جزئی مانند  آرایش با موهای مصنوعی و کلاه گیس و ... اشاره ای نشده است؛ چرا که قرآن مانند قانون اساسی است که در آن به کلیات اشاره شده و فقها و مراجع معظم تقلید با استفاده از منابع فقهی و اجتهاد خود حکم این گونه مسئله را بیان می کنند. آنان فرموده اند: از نظر اسلام زینت و آرایش با موهای مصنوعی و کلاه گیس ها اشکالی ندارد، ولی باید آن را از نا محرم بپو شانند.

برای آگاهی از فتوای مراجع تقلید در این زمینه به نمایه: پوشش ناخن و موی مصنوعی از نامحرم سؤال 3663 (سایت: 3923) مراجعه فرمائید.