نشان دادن چهره حضرت ابالفضل (ع) در سریال مختارنامه چه حکمی دارد؟
پرسش
این روزها شنیده می شود که در سریال مختارنامه که از شبکه یک صدا و سیما پخش می شود، قرار است چهره حضرت اباالفضل (ع) نشان داده شود، نظر حضرت عالی در خصوص نشان دادن چهره این بزرگوار چیست؟ آیا شما این امر را جایز می دانید؟
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

هر چند نشان دادن چهره شخصیت های برجسته دینی از جمله حضرت ابوالفضل العباس (علیه اسلام) بلامانع است، ولی بهتر است از آن اجتناب شود و به چهره ای مبهم و پوشیده اکتفا گردد.

البته اگر نشان دادن چهره همراه با اموری باشد که مخالف شأن آن بزرگوار است، جایز نیست و اگر نشان دادن آن یک ضرورت هنری است و تأثیر مثبت آن را در مخاطب افزایش می دهد و منافی با شأن آن بزرگوار نیست، جایز و بلکه با توجه به تأثیر تبلیغی آن راجح است.