وسایل الکترونیکی، مانند موبایل اگر نجس شود چگونه پاک می شوند؟
پرسش
وسایل الکترونیکی، مانند موبایل اگر نجس شود چگونه پاک می شوند؟
پاسخ اجمالی

در این زمینه، تذکر نکاتی لازم به نظر می رسد:

الف. ضرورتی برای پاک نگه داشتن وسایل همراه از جمله موبایل وجود ندارد، نهایتاً باید مواظب باشید برای این که نمازتان اشکال پیدا نکند، این نجاست به جای دیگر بدن یا لباستان سرایت نکند  و در حالت طبیعی که این وسائل، خشک می باشند، نجاست هم سرایت نخواهد یافت.

ب. در پاک شدن اشیاء فرقی بین موبایل و مانند آن وجود ندارد.

برای اطلاع بیشتر در مورد طهارت و کیفیت پاک شدن و سرایت نجاست اشیاء، به نمایه های « پاک نمودن چیز نجس شماره 1073 (سایت: 1230) »، « نجس شدن اشیاء پاک شماره 2854 (سایت: 3088) » و « نجس شدن چیزهای پاک شماره 4985 (سایت: 5233) » مراجعه نمایید.