آیا محتلم شدن گناه به شمار می آید؟
پرسش
با عرض سلام و خسته نباشید. اگر در خواب مایع منی از بدن من خارج شده باشد و من بعد از اون بلافاصله (پس از متوجه شدن) غسل جنابت کردم ، آیا برای من گناه کبیره محسوب میشه یا تقصیر من نبود؟
پاسخ اجمالی

خارج شدن منی در خواب و یا "احتلام" از نشانه های بلوغ پسران بوده و هر پسر سالمی از این ویژگی برخوردار است.

بر این اساس، اصل احتلام به دلیل غیر ارادی بودن نه گناهی کبیره است و نه گناهی صغیره تا نگران آن باشید و نیازی به غسل جنابت فوری و بلافاصله هم نیست.

البته، باید برای مواردی چون نماز، ورود به مسجد، طواف و ... که در رساله های عملیه توضیح داده شده است، غسل نمایید.