آیا دیدن فیلم زناشویی که خود انسان از رابطه با همسرش آن را انجام داده است، اشکال دارد؟
پرسش
اگر انسان از رابطه زناشویی خودش با همسرش فیلم تهیه نماید و فقط خودش یا با همسرش نگاه کنند از نظر شرعی چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی

پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[i]

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

فى نفسه مانعى ندارد.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

به احتیاط واجب جایز نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

شرعاً اشکالی ندارد، ولی با توجه به اینکه همیشه احتمال دارد اینگونه فیلم‌ها به دست دیگران بیفتد، بهتر آن است از این کار پرهیز شود.

حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

مفروض سؤال، کار خلاف اخلاق می‌باشد، ولی حرام نیست.

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):

اگر فقط خود زن و شوهر به آن نگاه کنند، مانعی ندارد.  لینک به سایت استفتائات

[i]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.