کار فرما شرایط خاصی را برای ادامه کار تعیین کرده باشد در صورتیکه میداند تحقق آن شرایط غیر ممکن است و باید از برخی شروط چشم پوشی کنم تا بتوانم کارم را ادامه دهم، تکلیف چیست؟
پرسش
اگر کار فرما شرایط خاصی را برای ادامه کار تعیین کرده باشد در صورتیکه میداند تحقق آن شرایط غیر ممکن است و باید از برخی شروط چشم پوشی کنم تا بتوانم کارم را ادامه دهم، تکلیف چیست؟
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

شرایط غیر ممکن در ضمن عقد الزام آور نیست و تخلّف از آن اشکالی ندارد.