کد سایت fa10002 کد بایگانی 8681 نمایه دیدن زن به عنوان شرط پرداخت کمک مادی
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|حجاب
خلاصه پرسش
اگر شخصی، پرداخت کمک مادی به بانوی محجبه ای را مشروط به مشاهده چهره اش کرده و این کار نیز انجام شود، آیا پرداخت این کمک مادی بر او واجب خواهد بود؟
پرسش
خانم پوشیه دار وارد مغازه ای شد و پولی خواست. صاحب مغازه به او گفت اگر صورت خود را باز کنی 5000 دینار عراقی (25/4 دلار) به تو می دهم! آیا بعد از آن که او صورتش را نشان داد، بر صاحب مغازه واجب است که پول را بپردازد؟
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

اگر نشان دادن صورت بدون انگیزه شهوانی بوده، این عمل حلال است و در این صورت مغازه دار باید مبلغ مزبور را بپردازد.