آیا وقتی شمر سر از بدن امام حسین (ع) جدا کرد، صدای ناله حضرت زهرا (س) را شنید که می گفت: ولدی حسین؟
پرسش
می گویند که شمر وقتی سر از بدن امام حسین جدا کرد و به سوی خیام دشمن برگشت، یکی از سپاهیان عمر سعد به او گفت، تو که کار را تمام کردی، پس چرا بدنت می لرزه، شمر گفت که آن لحظه ای که سر از تن حسین (ع) جدا کردم، صدای ناله مادری را شنیدم که می گفت: ولدی حسین. آیا این مطلب صحیح است؟
پاسخ اجمالی

بدون تردید، روح بلند حضرت زهرا (س) نگران مظلومیت فرزندشان امام حسین(ع) بود، اما این موضوع که شمر بعد از به شهادت رساندن ایشان، صدای حضرت زهرا (س) را شنیده باشد که فرزندش را با عبارت "ولدی حسین" مورد خطاب قرار می داده و آن فرد جنایت کار از چنین خطابی تحت تأثیر قرار گرفته باشد، در مقاتل معتبر وجود ندارد.