آیا غسل جمعه در ایام حیض و جنابت صحیح است؟
پرسش
آیا غسل جمعه در ایام حیض و جنابت صحیح است؟
پاسخ اجمالی

بنابر نظر مراجع معظم تقلید؛ شخص جنب و زن حائض مى‌توانند در حال جنابت و حیض، غسل جمعه نمایند، و برخی چنین فرموده اند که: مستحب است براى حائض، غسل های مستحبی مثل غسل جمعه و احرام و .. را انجام دهد. [1]

نمایه های مربوط:

سؤال 12161 (سایت: 11924) (قرآن خواندن در حال حیض) .

سؤال 3983 (سایت: 4273) (ورود به مسجد در حال حیض) .

سؤال 6417 (سایت: 6638) (جنابت در حال حیض) .

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.

[1] قمّى، محدث، شیخ عباس، الغایة القصوى فی ترجمة العروة الوثقى، ج‌1، ص 194، منشورات صبح پیروزى، قم، 1423 ه‍ ق؛ نک: العروة الوثقی مع تعالیق الامام الخمینی، ص 152، موسسه تنظیم و نشر آثارامام خمینی، تهران، 1422ق.