اگر در بانک، فیشی را اشتباهی پر کنیم با توجه به این که این برگه از بیت المال است، تکلیف چیست؟
پرسش
بنده رفتم بانک و فیش پر کردم. بعد از پر کردن فیش فهمیدم که شماره حساب اشتباه است و این فیش دیگر به درد نمی خورد. با توجه به این که این برگه فیش از بیت المال است، تکلیف بنده چیست؟
پاسخ اجمالی

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):

از آن جایی که عمداً اموال بانک را هدر نداده اید و این ضرر و خسارت هم برای بانک، قابل توجه نیست، تکلیفی نداشته و ایرادی ندارد.    لینک به سایت استفتائات