آیا می شود نماز فرادی را به نماز جماعت وصل کرد؟ (مرجع من مقام معظم رهبری است)
پرسش
آیا می شود نماز فرادی را به نماز جماعت وصل کرد؟ (مرجع من مقام معظم رهبری است)
پاسخ اجمالی

 نماز فرادی را نمی توان به نماز جماعت وصل کرد؛ بلکه هر گاه مشغول نماز واجب است و جماعت برپا شود، چنانچه وارد رکعت سوّم نشده و مى‏ترسد اگر نماز را تمام کند به جماعت نرسد، مستحب است به نیت نماز مستحبى، نماز را دو رکعتى تمام کند و خود را به جماعت برساند و اگر با تمام کردن نماز مستحبى هم نمى‏تواند خود را به جماعت برساند، نماز مستحبى را بشکند و خود را به جماعت برساند.[1]

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 790.