آیا اموالی که والدین به عنوان هدیه، برای کودک خود پس انداز می‌کنند خمس دارد؟
پرسش
اگر تامین آینده فرزندان با توجه به شان خانواده منوط به پس انداز از کودکی باشد و پدر ومادر به آن پول دست نزنند ودر حقیقت آن را به بچه ها بخشیده اند آیا به این پس اندازها خمس تعلق می‌گیرد؟
پاسخ اجمالی
چنانچه مبالغ مذکور، طبق آنچه در سؤال آمده است در قالب هدیه به ملکیت فرزندان در آید، درباره مسئله‌ی خمس، حکم خمس هدیه را پیدا می‌کند که جهت آگاهی از آن می‌توانید به نمایه‌  3268 (خمس هدیه) در همین سایت مراجعه نمایید.
در هر حال، چنانچه خمس به این اموال تعلق گیرد، پرداخت آن، پس از رسیدن به سن تکلیف، بر فرزند واجب است.