نظر حضرتعالی در مورد تحصیل همزمان در حوزه و دانشگاه چیست؟ و چگونه از دلسرد شدن و خستگی در مسیر طلبگی جلوگیری کنیم؟
پرسش
محضر آیت الله هادوی تهرانی، سلام علیکم. نظر حضرتعالی در مورد تحصیل همزمان در حوزه و دانشگاه چیست؟ و چگونه از دلسرد شدن و خستگی در مسیر طلبگی جلوگیری کنیم؟
پاسخ اجمالی

-

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):

1- تحصیل هم زمان در حوزه و دانشگاه برای کسی که می خواهد در آینده در محیط دانشگاه کار علمی یا تبلیغی کند خوب است البته به شرط آن که صدمه ای به عمق تحصیل حوزوی وارد نشود و بهتر است رشته دانشگاهی در راستای دروس حوزوی مانند علوم انسانی باشد.

2- بهترین راه برای اشتیاق به درس، خوب درس خواندن است. چراکه شخص هر چه بیشتر می خواند بیشتر لذت می برد و بیشتر اشتیاق پیدا می کند، البته خواندن شرح حال علمای بزرگ نیز در این امر موثر است. دعا در درگاه الهی برای توفیق بیشتر در تحصیل علم نیز مجرب است.    لینک به سایت استفتائات

پاسخ تفصیلی

-