به شوهرم اعتماد ندارم و احتمال می‌دهم او با زنان دیگر ارتباط دارد؟ آیا می‌توانم با استناد به این موضوع، تقاضای طلاق کرده و حضانت فرزندم را بر عهده بگیرم؟
پرسش
آیا عدم اعتماد به همسر و احتمال خیانت، می‌تواند دلیلی برای طلاق باشد؟ آیا دادگاه حضانت فرزند یک‌ساله‌ام را به من می‌دهد؟
پاسخ اجمالی
1. هر انسانی جایز الخطا است و ممکن است در زندگی دچار خطا و اشتباه شود؛ لذا نباید با احتمال بروز برخی اشتباهات از طرف شوهر، زندگی خود را به مخاطره انداخت. در این‌گونه موارد باید سعی و تلاش نمود تا از راه تذکر و نصیحت، گناه و عواقب این نوع کارها را به طرف گوشزد کرد و با زبان خوش او را از این کارها باز داشت. مجرد احتمال خیانت از طرف شوهر حقی را در دادگاه برای شما ثابت نمی‌کند.
2. حضانت پسر تا دو سالگی و دختر تا هفت سالگی بر عهده مادر است و از آن به بعد، دادگاه تنها هنگامی حضانت را به شما خواهد داد که بتوانید ناتوانی همسر خویش و یا فساد اخلاقی تأثیرگذار او بر فرزند را ثابت کنید و این موضوعی نیست که اثبات آن به سادگی امکان پذیر باشد.