اگر انسان به انگیزه انجام گناهی به جایی رود و در آن مکان 1. علمی یاد بگیرد 2. پولی بدست آورد 3. انگیزه ای برای کار کردن بگیرد، آیا بکار بردن آنها و درآمد آنها حلال است؟
پرسش
اگر انسان به انگیزه انجام گناهی به جایی رود و در آن مکان 1. علمی یاد بگیرد 2. پولی بدست آورد 3. انگیزه ای برای کار کردن بگیرد، آیا بکار بردن آنها و درآمد آنها حلال است؟
سوال دیگر من فعلا نمی دانم چه دینی دارم ولی پدر و مادرم شیعه اند، چه دینی انتخاب کنم؟
پاسخ اجمالی

رفتن به مکانی با انگیزه انجام گناه حرام است و اگر این حرام صورت گرفت و کارهایی حلالی مانند خوردن، آشامیدن، نماز خواندن، فراگیری علم و... انجام داد و یا شغل حلالی پیدا کرد و یا در آمد مشروعی کسب کرد، این کارهای مذکور حلال هستند. [1]

در مورد حقانیت شیعه به سؤال 152 (سایت: ) و 277 (سایت: 2163) مراجعه کنید.

[1] حکم این مسأله را از مسائل 889 و 890 در توضیح المسائل محشی، ج1، ص 497 و 498 می توان استنباط کرد.